Nyheter

Färdigkomponerad blomsterrabatt – nyhet i Land Shopping

Trädgårdsintresset är stort hos många av de som följer LRF Medias varumärken. Nu lanserar Land Shopping perenna växter i sitt utbud – först ut är en perennrabatt med 16 plantor.

LRF Medias ehandel Land Shopping har redan tidigare känt av kundernas intresse för odling.

– Vi har sålt amaryllislökar vid jul med gott resultat, och fröer i fina presentförpackningar går också bra, säger Helena Nimbratt, redaktör för Land Shopping. Nu går vi ett steg till och testar perenna växter, det är en kategori som har stor potential att växa i vår e-handel.

I dagsläget erbjuder man dels ett paket med havtorn, dels en perennrabatt för sommartorpet.

– Vi vill ge Land Shoppings kunder ett komplett paket, och  vi tror att många uppskattar att få hjälp med att komponera en fin rabatt utan att anlita en trädgårdsarkitekt, säger Helena Nimbratt. Jag har i samarbete med Omni Garden satt ihop ett växtpaket med 16 plantor, bestående av sex olika perenner som skapar exakt den där romantiska täppan från mormors tid – vild och vacker, med lång blomningstid, klassisk färgsammansättning och bra växtkraft. Den är komponerad med ett torp i tanke, men passar förstås lika bra i en villaträdgård!

Utöver perennrabatten så säljs också paket med havtornsbuskar i Land Shopping.

– Havtornen säljs i paket med både honar och hanar, det krävs båda sorterna om man ska få några bär, säger Helena Nimbratt.

Helena Nimbratt
Kommersiell redaktör