Nyheter

Extra affärsnytta i påskpresent från ATL

Lagom till påskhelgen lanserar LRF Medias varumärke ATL tre specialutgåvor som bjuder på extra nyttigt material till prenumeranterna. I den första utgåvan har ATL:s teknikreportrar testat några av de intressantaste traktorerna på marknaden just nu.

– Vi arbetar hela tiden med att utveckla vår Premium-tjänst. Nu har vi samlat redaktionella texter med extra stor affärsnytta i pdf:er för att öka tillgängligheten för våra prenumeranter. Nu kan alla som har en ATL-prenumeration välja mellan att läsa texten på skärmen, skriva ut eller ladda ner på datorn och spara, säger Lilian Almroth, chefredaktör för ATL, Lantbrukets affärstidning.

Den andra bilagan innehåller tips för den som planerar att bygga ett nytt stall. Dessutom lanserar ATL en hel tidning om det senaste inom avel och semin. Bilagorna finns som nedladdningsbara pdf:er.

Med start i april går det även att läsa ATL:s exklusiva marknadskrönikor som pdf:er. I den tittar råvaruexperten Torbjörn Iwarson närmare på marknadsutvecklingen inom spannmål, oljeväxter, kött och mjölk. Ekonomikrönikören Johan Schück fokuserar på ekonomisk utveckling i bredare bemärkelse – och skeenden som kan påverka svenska lantbruksföretag.

Lilian Almroth
Chefredaktör ATL och redaktionell produktionsansvarig för Lantmannen