Nyheter

Träffa Land på Nordiska trädgårdar

Trädgårdsmässan Nordiska trädgårdar hålls den 21-24 mars på Stockholmsmässan i Älvsjö. LRF Medias varumärke Land är på plats i monter A10:19 för att ge dig tips och tricks om din odling.

Nordiska trädgårdar är startskottet på odlingssäsongen i nästan hela Sverige! Om du gillar odling, blommor och trädgårdsliv så är trädgårdsmässan en plats som kommer falla dig i smaken.

Är du en av de 50 första som besöker Lands monter och har med dig tidningskupongen som fanns i nummer 12, så får du en finfin present. Men häng inte läpp om du råkar bli besökare nummer 51 – sponsoren Weibulls bjuder på supersmarta örtsaxar!

Träffa experter i montern
Förutom fina presenter och roliga tävlingar finns även Lands egen trädgårdsredaktör Kristina Bäckström på plats för att lära besökarna allt om hur man tar sticklingar. Kristina Bäckström träffar du på torsdag klockan 11 och 14 och på fredag klockan 10 och 16.

Förutom Lands egen trädgårdsredaktör finns även Lands trädgårdsexpert Bella Linde på plats. Bella Linde lär hela Sverige odla i Lands odlarskola och hon finns i Lands monter på fredag den 22/3 klockan 10 och 13 och svarar på allt om odling.

Niklas Kämpargård driver den populära bloggen Lev som en bonde. Niklas Kämpargård kan allt om odling och kan dessutom allt om hur du ska göra i en krissituation. På fredag klockan 14 och 17 kan du få hans smarta odlingstips. Dessutom träffar du Niklas i Lands monter på lördagen klockan 9.30, 11.30 och 13.30.

Tävla om presentkort på 10 000 kronor
Var med och tävla om ett presentkort på 10 000 kronor från Weibulls  i Lands monter. Svara på 4 enkla frågor och lämna ditt svar i montern så är du med och tävlar.

Joel Linderoth
Chefredaktör Land