Nyheter

Mitt hus – ny serie hos tidningen Land

LRF Medias varumärke Land ger sina läsare en härlig mix av bland annat trädgård, kultur, hälsa, djur, natur, mat och recept. Men det finns ett ämne som engagerar lite mer än något annat – nämligen hus och hem. I dagarna lanserar Land en helt ny serie där Land-läsarna får berätta om just sina hem. Satsningen går under namnet Mitt hus.

– Hemmet är den viktigaste platsen på jorden och vi vill berätta om Land-läsarnas hus och hem, säger Lands chefredaktör Joel Linderoth. Vi gjorde en liten efterlysning i tidningen och gensvaret var väldigt stort så vi tänker att vi kör - det blir en kul satsning med hus från hela Sverige.

De första husen som valts ut ligger på skilda platser i Sverige och bjuder på fantastiska historier om hur husen har hittats, vårdats och älskats i decennier.

– Vi lever väldigt nära våra läsare och nu får vi komma hem till dem också, det är fantastiskt! Oavsett om man bor i stad eller land så är berättelserna om våra hem värda att berätta, det är ett som är säkert.

Det första hemmet ligger i Varnhem i Västergötland och presenteras i Land nummer 13 (kommer ut 22 mars). Artikeln kommer även publiceras på Land.se.

Joel Linderoth
Chefredaktör Land