Nyheter

Ehandel.se vill hjälpa B2B-handeln - arrangerar B2B Online

LRF Medias dotterbolag Ehandel.se presenterar för första gången eventet B2B Online, där hela B2B-kedjan får ta del av ny kunskap inom e-handel och digital marknadsföring.

LRF Medias dotterbolag Ehandel.se är hela landets mötesplats för e-handlare, och man arrangerar framgångsrikt eventet Emeet i hela Skandinavien. Nu presenterar man för första gången också eventet B2B Online, där alla som är fokuserade på B2B-handel: tillverkare, distributörer och grossister, möts för att dela sin kunskap inom e-handel och digital marknadsföring.

B2B behöver bli bättre online
- B2B-handeln omsätter mycket mer än B2C på nätet, och vi ser att också B2B-företagen behöver finnas i högre grad online, så det här är ett högaktuellt event, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se.

Eventet B2B online har funnits tidigare, nytt för i år är att Ehandel.se har tagit över konferensen, som arrangeras den 21 mars på Operaterrassen i Stockholm.

Vill ta B2B Online till Skandinavien
- Det blir en fullspäckad dag, med många inspirerande talare som har djup kunskap om de hetaste frågetecknen som B2B-företag inom e-handel möter, säger Sanna Thurdin, som också siktar på att ta B2B Online vidare till resten av Skandinavien.

Vill du veta mer? Mejla till Sanna Thurdin, eller ring Sanna på 0708-123095

B2B Online är ett event där tillverkare, distributörer och grossister möts för att dela sin kunskap inom e-handel, digital marknadsföring och allt därtill.
Tid: 2019-03-21, klockan 09:00
Plats:Operaterrassen Karl XII:s torg (Stockholm)

Anmäl dig här: http://b2bonline.se/