Nyheter

Över 6 100 följer ATL på Instagram

Lantbruksfilmer och bilder lantbruksdjur har fått allt fler att uppmärksamma LRF Medias varumärke ATLs instagramkonto. På kort tid har man passerat över 6100 följare.

- I november startade vi en redaktionell satsning för att nå nya följare på Instagram. Vi har renodlat kanalen genom att fokusera på bilder och filmer på lantbruksmaskiner och lantbruksdjur, säger Lilian Almroth, chefredaktör för ATL.

I början av december ordnade ATL sedan en julbildstävling för att öka intresset bland ATL:s följare och att nå nya följare. Den var mycket lyckad och skapade aktivitet då följare började kommentera och tagga varandra. Allt fler följare strömmade till och numera är det över 6 100 som följer ATLs instagramkonto.

Kolla in ATL på instagram här: https://www.instagram.com/tidningenatl/