Nyheter

Succé för satsningen på Lands premiumresor

2018 blev ett riktigt succé-år för Landresor – totalt har över 2 000 personer deltagit i någon av alla de resor som marknadsförts under LRF Medias varumärke Land. Framförallt är det satsningen på premiumresor som bidragit till framgången.

Unika resor med Land-profiler

Landresor lanserades igen november 2015 och tog då steget från att vara en ”riktig” resebyrå till att även erbjuda så kallade premiumresor.

Anders Deutgen, ansvarig för Landresor förklarar skillnaden mellan en Landresa och en Premiumresa så här:

– Vanliga Landresor är ett erbjudande till våra Land-läsare där vi har gjort en deal med några olika reseaktörer som innebär att Landläsaren får ett rabatterat pris helt enkelt. Premiumresor däremot, ska vara lite mer unika resor där vi även har en Landrepresentant med på resan.

Anders berättar att den mest lyckade premiumresan gick till Bad Gastein (Österrike) där Land-profilerna Joel Linderoth (chefredaktör Land) och Håkan Steen (krönikör Land) deltog. Totalt 60 Landläsare var med på den resan.

Aktuella resor 2019

Reseprogrammet för 2019 är inte helt spikat ännu, men klart är att det kommer att erbjudas resor till bland annat Bad Gastein, Österlen, Gotland, Andalusien, Sydafrika och en kryssning på Donau.

- Vi kollar även på alternativ för Premiumresor med till exempel Strömma Kanal, Inlandsbanan, Sydafrika och Colombia, avslutar Anders.