Nyheter

Hantverk och böcker trendar på Land Shopping

LRF Medias varumärke Land öppnade upp sin e-handel Land Shopping lagom till sommaren 2017. Nu, dagarna innan jul, går handeln hos e-handeln som tåget. Vissa saker går bättre hem än andra berättar, Helena Nimbratt, webbredaktör.

Intresse för svenska traditioner märks av

Hantverk, eldrivet och inspirerande böcker om livet på landet förr. Så ser köptrenden ut under årets julhandel i Land Shopping.

– Vi märker att suget efter produkter med rötterna djupt i de svenska traditionerna är stort, men drivkrafterna miljö och klimat kommer som stark tvåa, säger Helena.

Erbjuder fler gröna produkter nästa år

Under 2019 kommer motivationen att bidra till en hållbar värld att uppmuntras ännu mer. Hon avslöjar att nästa år kommer webbshoppen att kunna erbjuda det anrika hundfodret från Algguttens. Inte bara anrikt och välrenommerat, det är dessutom det enda fodret i världen som är till 100 procent klimatkompenserat.