Nyheter

Lotta har Sveriges snyggaste bondetatuering!

Nu är Land Lantbruks tävling ”Sveriges snyggaste bondetatuering” avgjord – vinnaren är Lotta Henrysson från Munka-Ljungby. Hon har ett färgsprakande kollage tatuerat på sin arm, som visar kärleken till gårdens djur och växter. 

Tatueringstävlingen lanserades av LRF Medias varumärke Land Lantbruk tidigare i höst och väckte ett stort intresse. De 42 tävlingsbidragen kan beskådas på instagram under hashtaggen #bondetatuering. Men nu är alltså tävlingen avgjord och Sveriges snyggaste bondetatuering utsedd.

– Det här känns jätteroligt! Jag har ju liksom gått och väntat på att ni skulle ringa, säger vinnaren Lotta Henrysson självsäkert.

Lottas tatuering speglar hennes liv. Lammproduktionen med hundratalet tackor på gården hemma i Munka-Ljungby, hönsen som går hemma på gårdsplan, katten Taffo som försvann och kärleken till grisar.

Den färgglada målningen som täcker hennes vänstra arm tog tre dagar att göra och är Lotta Henryssons tredje gadd. Och snart kan det bli fler.

– Jag är inte helt klar med vad nästa tatuering kommer att föreställa, men jag vet att det kommer att bli en och att jag ska göra den hos samma tatuerare som gjorde min sleeve, säger Lotta Henreysson.

Läs mer och se alla bondetatueringar här: https://www.landlantbruk.se  och på instagram #bondetatuering

För mer information, kontakta Anna Bratt, chefredaktör Land Lantbruk, telefon: 072 72 531 39 27.