Nyheter

Gynnas innovationsklimatet av samarbete mellan storbolag och startups?

På torsdag den 29 november bjuder LRF Medias varumärke AGFO in till höstens tredje AGFO Talk. Då kommer panelen diskutera hur storbolag och startups på olika sätt arbetar med innovation inom matsystemet.

Storföretag + startup = sant?
Det dyker upp nya aktörer i matsystemet som aldrig förr. Samtidigt finns en trend att storbolag köper upp startups för att ta in ny kompetens och öka innovationsgraden. Hur påverkas innovationen av storbolagens uppköp? Vem gör egentligen mest för innovationen? Och hur kan storbolag och startups samarbeta för att maximera innovation och nya lösningar?

Frukost och spaning
AGFO Talk är ett kostnadsfritt event med trendspaning, panelsamtal och smarrig frukost. Dagens panel består av representanter från storbolagen ICA och CMO Foods och VD för SUP46 (Start-Up People of Sweden). Boka din plats här! Hela seminariet filmas, så kan du inte vara med denna gång, kan du se filmen efteråt på agfo.se.

Vill du veta mer om AGFO? Kontakta Lovisa Madås, lovisa.madas@agfo.se eller Frida Jonson, frida.jonson@agfo.se.