Nyheter

Handla grönt på Green Friday!

Den amerikanska traditionen Black Friday kritiseras ofta för att uppmuntra till en ohållbar konsumtion. LRF Medias varumärke Land väljer att utnyttja köp-hypen till att uppmärksamma och uppmuntra handel av svenskproducerade, hållbara och tidlösa varor i sin e-handel.

Röda siffror ska bli svarta
Den 23 november är det årets största handelsdag Black Friday, ett koncept från USA. Många e-handlare och butiker lockar med dumpade priser och rea. Namnet syftar på att många butiker den dagen går från rött (förlust) till vinst (svart).

Green Friday
Lands e-handel Land Shopping satsar för andra året i rad på Green Friday och sätter hållbarhet och lokalt företagande i fokus istället för konsumtion. De vill att dagen ska bli ett tillfälle att stötta små hantverkare och svenska företag som producerar tidlösa varor som tål att brukas och slitas i många år. Vill du satsa på en Green Friday? På Land Shopping hittar du fina tips och noga utvalda erbjudanden som gäller 23-30 november.