Nyheter

Rickard Axdorff är ny bloggare på ATL.nu

Lantbrukaren Rickard Axdorff, som driver familjegården Södra Dylta utanför Örebro, är ny bloggare på ATL.nu. Där driver han och familjen skogsbruk och jordbruk med betande djur.

- Det är med stort nöje vi har påbörjat detta samarbete med Rickard Axdorff. Han är en stark röst inom frågor som är viktiga för företagande på landsbygden, säger Lilian Almroth, chefredaktör för tidningen ATL.

Rickard Axdorff är utbildad jägmästare, ordförande i föreningen Naturbrukarna och drivande i äganderättsuppropet Egendomligt.
Sedan tidigare bloggar bonden Elin Bergström på Nysäter Lantbruk på ATL.nu.

- Vi ser att intresset ökar bland ATL:s läsare att följa vardagens utmaningar och glädjeämnen på ett lantbruk. Elins blogg är en riktig succé besöksmässigt och har en bra vecka upp till 35 000 sidvisningar. Jag är säker på att även Rickards blogg kommer att intressera våra läsare, säger Lilian Almroth.

Rickard Axdorff börjar blogga på ATL.nu den 1 november.

Vad kommer du att blogga om?

- Det kommer säkerligen handla mycket om det jag kallar för "tjuvsamhället" och konflikten mellan storstaten och den lilla människan. När jag stöter på sådana frågor i min vardag kommer jag att blogga om dem, säger Rickard Axdorff.

ATL är en branschtidning som vänder sig till lantbruksföretagare i hela landet. ATL kommer i print två dagar i veckan samt har en välbesökt nyhetssajt, ATL.nu, som uppdateras med de senaste nyheterna inom jord, skog och entreprenad dygnet runt, sju dagar i veckan. ATL producerar även tv på webben under namnet ATL TV.

Totalt når tidningen ATL nästan 160 000 läsare i hela landet.

 

Lilian Almroth
Chefredaktör ATL och redaktionell produktionsansvarig för Lantmannen