Nyheter

Stort intresse för Land Lantbruks tävling #bondetatuering

Har du en eller flera tatueringar med koppling till livet som lantbrukare – kanske en favoritko eller en gammal Volvo BM? Land Lantbruks tävling "Sveriges snyggaste bondetatuering" har blivit en riktig snackis.

Emilia Astrenius Widerström, ordförande LRF Ungdomen, visar upp sina gaddar.

När LRF Medias varumärke Land Lantbruk efterlyste den snyggaste tatueringen i landet med koppling till livet som lantbrukare fick man genast tummen upp från  läsarna – ett tiotal har redan laddat upp sina bästa gaddar på Instagram under hashtaggen #bondetatuering, och ytterligare bilder har skickats in per mejl till redaktionen.

Tävlingen "Sveriges snyggaste bondetatuering" pågår till den 8 november. Vill du också delta, så ta en bild på din tatuering och publicera den på ditt instagramkonto tillsammans med en kort beskrivning och hashtaggen #bondetatuering. Vi vill veta vad gadden betyder för dig! Kontot måste vara öppet för att du ska kunna delta i tävlingen.Det går också bra att skicka in din bild via e-post till fof@landlantbruk.se, senast den 8 november.

Ett urval av tatueringarna kommer att presenteras på Land Lantbruks webb och tidning, och första pris är en kaffekapselmaskin.

Läs mer:

Sveriges snyggaste bondetatuering utses

Bidragen strömmar in

Se bidragen här: https://www.instagram.com/explore/tags/bondetatuering/

Anna Bratt
Chefredaktör Land Lantbruk och Land Skogsbruk