Nyheter

Lisa Kylenfelt ny juridikexpert i ATL

Lisa Kylenfelt, jurist specialiserad på miljörätt och fastighetsrätt vid LRF Konsult, blir ny expert i tidningen ATL. Där kommer hon att svara på läsarnas frågor kring markägarjuridik.

Lisa Kylenfelt, jurist specialiserad på miljörätt och fastighetsrätt vid LRF Konsult, blir ny expert i tidningen ATL.

- Det är med stor glädje vi välkomnar Lisa Kylenfelt till ATL. Hon har en stor kunskap kring frågor som är viktiga för våra läsare och har drivit flera principiellt viktiga mål som stärkt den rättsliga ställningen för ägare av lantbruksfastigheter, säger Lilian Almroth, chefredaktör för ATL.

ATL:s läsare har möjlighet att mejla sina frågor inom miljörätt och fastighetsrätt till juristen@atl.nu, där ett urval sker. Frågor med svar publiceras, med start 6 november, varannan tisdag i tidningen ATL samt går att läsa på ATL.nu.

Har du själv något favoritämne inom de områden som du ägnar dig åt?

- Jag tycker att det är ganska roligt med strandskydd och biotopskydd. Det är spännande, och det har varit en del avgöranden på de områdena den senaste tiden, samtidigt som det fortfarande behövs fler vägledande avgöranden från högsta instans. Det är alltid spännande att driva sådana mål och se vad det kan leda till, säger Lisa Kylenfelt.

Det är inte första gången som hon arbetar åt ATL.

- Jag har sålt ATL som extraknäck när jag var ny som student i Lund. Då kände jag inte till tidningen sedan tidigare, och blev väldigt förvånad - alla som jag ringde till på den där listan var väldigt intresserade av tidningen, det gick väldigt bra att sälja den, säger Lisa Kylenfelt.

Om ATL: Branschtidningen ATL, Lantbrukets affärstidning, vänder sig till lantbruksföretagare i hela landet och kommer ut i print två dagar i veckan samt har den välbesökta nyhetssajten ATL.nu som uppdateras med de senaste nyheterna inom jord, skog och entreprenad dygnet runt, sju dagar i veckan. ATL producerar även webbtv-nyhetsprogrammet ATL TV. Tidningen ATL når nära 160 000 läsare i hela landet.

För mer information:
Kontakta Lilian Almroth, chefredaktör ATL, tel: 0706249794. twitter: @TidningenATL. Facebook: https://www.facebook.com/TidningenATL/
Lisa Kylenfelt, Jurist, LRF Konsult, tel: 031-337 36 82.

Lilian Almroth
Chefredaktör ATL och redaktionell produktionsansvarig för Lantmannen