Nyheter

Okonferenser – det nya sättet att utvecklas

Konferenser i all ära, men har du någonsin testat en okonferens? Under året arrangerar LRF Medias varumärke Ehandel.se demokratiska konferenser under namnet Emeet – allt med temat ”ehandel på riktigt” 

LRF Medias dotterbolag Ehandel.se är Sveriges ledande största mötesplats för e-handlare och e-handelsleverantörer, med fokus på initierade nyheter för e-handelsbranschen. Dessutom arrangerar man ett antal events, Emeet, runt om i Sverige, Finland och Danmark.

Ett Emeet är en så kallad okonferens, eller närmare bestämt en deltagarstyrd form av konferens. Utifrån ett på förhand givet tema, i det här fallet ”Ehandel på riktigt” sätter deltagarna själva sin agenda. Genom att berätta vilka frågor man vill ha hjälp med eller ta upp delas dagen sedan in i ett antal gruppdiskussioner där deltagarna själva väljer vilka ämnen som lockar.

Här kan du läsa mer om okonferenser, Ehandel.se och Emeet: