Nyheter

Testa en okonferens – här är reglerna!

LRF Medias dotterbolag Ehandel.se är experter på Emeets, okonferenser där det gäller att ge mer än man tar. Emeet är en demokratisk konferens där deltagarna tillsammans bestämmer agendan – men det finns regler.

Här är Emeets tre budord:

Du ska inget sälja. Ve och förbannelse över den som försöker! Syftet med Emeet är att träffas – handlare, leverantörer och intressenter – och tillsammans prata e-handel. Den som försöker göra affär drabbas både av de andra deltagarnas förakt och arrangörernas hämnd, det vill säga de får inte vara med på fler emeets.

Du ska inget förtiga. Du är här för att både få och ge, så delta i diskussionerna. Alla är med för att lära av varandra, så kom ihåg att ge mer än du tar. Tillsammans skapar vi ett möte som ger något.

Du ska inget undanhålla. Sharing is caring – dela med dig av dina kunskaper, och var generös även om du sitter intill en branschkollega. Håll inte tillbaka, utan bjud på information och och erfarenheter. Emeet handlar om att dela.

Läs mer om Ehandel.se och hur du ska uppföra dig på Emeet här: