Nyheter

LRF Medias dotterbolag Brid vill bli världens grönaste byrå

Brid Content, LRF Medias dotterbolag, vill bli hela världens gröna byrå. I bagaget finns stort kunnande inom framtidsfrågor som miljö, långsiktighet och ansvar – kunskap som alla företag frågar efter i dag.

När LRF Medias contentbyrå Brid startade för knappt fyra år sedan var ett av målen att bli hela Sveriges gröna byrå. 2018 är målet i stället att bli världens grönaste byrå – och Brid har redan ett flertal uppdrag med kopplingar till det gröna näringslivet.

I dag är ansvarsfrågor inom miljö och hållbarhet självklarheter på alla företags agenda, oavsett bransch. Med starka ägare i form av LRF Media, som i sin tur är ett dotterbolag i LRF-koncernen, har Brid stor erfarenhet kring kommunikation inom jord och skog samt miljö, hållbarhet och framtid.

– Det svåra är oftast inte vad du gör, utan att berätta vad du gör. Se till att det du kommunicerar tar dig närmare det du strävar efter, annars är det till stor del ogjort, säger Fredrik Almgren, digital strateg på Brid.

Här kan du äsa mer om Brid, den gröna byrån: