Nyheter

Här hittar du aktörerna som driver framtidens livsmedelskedja!

Är du nyfiken på aktörerna som driver framtidens livsmedelskedja? AGFO insights ger dig koll med Ekosystemkartan och Företagskartan! 

LRF Medias varumärke AGFO tar ett helhetsgrepp kring agtech och foodtech, utifrån grundtanken att hela livsmedelskedjan behöver samarbeta för att möta framtidens behov och utmaningar.

Med tjänsten AGFO insight får du koll på både investeringar, aktiva entreprenörer och nya startup. Hittills har  kartläggningarna lett till två översikter – Ekosystemkartan, som synliggör aktörerna som finansierar, marknadsför och för branschens talan, samt Företagskartan, där drönarföretag finns sida vid sida med insektsknäcke. Totalt har 171 svenska företag med fokus på innovationer som förändrar livsmedelskedjan kartlagts.

 Läs mer och ladda ned kartan här: