Nyheter

Kliv på! 119 trädgårdar att besöka på Öppen trädgård med Land!

Evenemanget Öppen trädgård med Land firar 25 år i år – och jubileumsupplagan av lockar! Hela 119 privata trädgårdar runt om i landet slår upp sina portar för allmänheten den 15 juli.

Med åren har Lands årliga arrangemang förvandlats till en riktig folkkär tradition. Trädgårdsintresset är stort, och att få titta in i andras trädgårdar är både inspirerande och givande – och ett bra tillfälle att träffa andra med gröna fingrar.

Alla som har en trädgård har kunnat anmäla sig till evenemanget Öppen trädgård med Land, och i år finns det chans att besöka hela 119 trädgårdar mellan 12-18.

Vill du hitta en särskild trädgård, eller lägga upp en smart resrutt så att du hinner besöka flera gröna oaser – spana in vilka trädgårdar som är anmälda. Klicka här så kommer du till Öppen trädgård med Land.