Nyheter

AGFO talk ger dig koll på framtidens mat

Vårens snackis är AGFO talks spaningar kring framtidens mat. Den 1 juni handlar är det dags för en ny spaning hos LRF Media – då handlar det om hur det vi äter förändras, nu och i framtiden. Som vanligt är det gratis och öppet för alla, men boka din plats snabbt!

Äpplen som inte mörknar så lätt, potatis med en bättre sammansättning av stärkelse, eller växter som är motståndskraftiga mot bladlöss. Det är exempel på forskning och utveckling med hjälp av modern genteknik. Men vilka möjligheter ger den nya tekniken och vilka risker finns det? Det och mycket annat diskuteras på nästa AGFO talk – läs mer och boka din plats här!

Här ser du 90 rappa sekunder från AGFO talk den 4 maj – då handlade det om hur maten kommer att produceras i framtiden.