Nyheter

ATL livesänder valdebatt från Ultuna

I kväll livesänder ATL årets stora valdebatt med företrädare från samtliga riksdagspartier, med fokus på några av jord- och skogsbrukspolitikens hetaste frågor.

Klockan 17.30 i kväll, den 7 maj, livsänder LRF Medias varumärke ATL årets stora valdebatt med fokus på lantbrukspolitikens viktigaste frågor. Debatten arrangeras i samarbete med Ultuna studentkår och leds av ATLs politikreporter Sara Johansson.

Samtliga partier är representerade i debatten, och Sara Johansson hoppas på att tittarna ska få svar på var partierna står i några av de viktigaste frågorna just nu, som äganderätten, klimatpolitiken, jordbrukspolitiken och djurskyddet.

Läs mer om och följ debatten på www.atl.nu – den som vill kommentera debatten gör det under #ATLbondevalet