Nyheter

AGFO bjöd på insikter i Ekonomistudion

Allt fler får upp ögonen för de teknikförändringar som pågår inom jordbrukssektorn. På tisdagsmorgonen medverkade LRF Medias varumärke AGFO i SvDs Ekonomistudion. – Sverige är ett framgångsland inom jordbruk, säger Lovisa Madås, ansvarig för AGFO.

Sanna SjöholmChef Kommunikation

Techtrenderna håller på att revolutionera lantbruket, och investeringarna i foodtech och agtech ökar. I dag sysselsätter lantbruk, skogsbruk och de gröna näringarna i Sverige omkring 170 000 människor, och fler och och fler använder sig av ny teknik i sin verksamhet. LRF Medias varumärke AGFO har fokus på att bevaka hur ny teknik och entreprenörskap omvandlar livsmedelskedjan, både globalt och i Sverige. På tisdagsmorgonen medverkade Lovisa Madås, ansvarig för AGFO, i SvD:s Ekonomistudio för att prata bland annat om agtech och foodtech.

Här kan du se hela inslaget i Ekonomistudion (börjar 1.10 in): https://www.svd.se/30-procent-fler-stolder-an-for-tre-ar-sedan​

På AGFOs sajt kan du läsa en artikel om intervjun. https://agfo.se/2018/04/agfo-gastar-svd-ekonomistudion/