Nyheter

Magnus och Peder till LRF Medias Creative Studio

Magnus Reithner blir ny ansvarig för LRF Medias Creative Studio på säljavdelningen.

Sanna SjöholmChef Kommunikation

Magnus Reither och Peder Wahlberg är båda nya krafter på LRF Medias kreativa säljavdelning.

Magnus Reithner kommer närmast från Egmont, där han varit segmentschef för både B2C- och B2B-titlar.

– Magnus har gedigen erfarenhet av både redaktionellt och kommersiellt arbete, och är en kompetent redaktör som är stark i det digitala. Jag ser fram emot att han kommer hit och förstärker säljavdelningens Creative Studio, säger Kristina Tellander, Head of Sales and Operation på LRF Media.

Inom kort förstärker också Peder Wahlberg säljavdelningens kreativa team i ett längre vikariat.

– Peder har jobbat en del med oss tidigare och är redan känd i huset. Med både Magnus och Peder får vi ett starkt team som kommer att utveckla vår kreativa affär tillsammans, säger Kristina Tellander.