Nyheter

11 april är det dags för Helsingborgs hetaste e-handelskonferens!

Sveriges hetaste e-handelskonferens, Emeet, går av stapeln i Helsingborg den 11 april – boka din biljett redan i dag! Arrangörer är LRF Medias dotterbolag Ehandel.se

– Med tanke på vilket stort fokus som finns på e-handel i Helsingborg så är det en självklarhet att Emeet ska hållas här, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se.

De senaste åren har näthandel och digital shopping tagit en allt större plats i den svenska samhällsdebatten. Men trots att det är e-handelsföretagarna som driver utvecklingen, så är det inte alltid e-handelsföretagarna som hörs.

– Det vill vi ändra på och därför finns Emeet – ett event som sedan starten 2011 utvecklats till ett återkommande forum där svenska e-handlare kan samlas och diskutera aktuella branschfrågor.

300 deltagare och 50-tal partners

Årets Emeet Helsingborg är det tredje i skaran och kommer att fokusera på hur man bäst lyckas med sin försäljning på nätet. När eventet hölls för första gången år 2011, så var det i PostNords lokaler i Stockholm. Det som då var ett litet event, har idag växt till att årligen ha runt 300 deltagare och ett 50-tal partners i huvudstaden.

Sedan dess har Emeet också spridit sig till fler orter, däribland Helsingborg. 2016 hölls det första eventet i Göteborg och under 2017 hölls det första nordiska eventet i Finland.

Detta kommer i år att utökas med ytterligare ett nordiskt e-handelsevent – den här gången i Danmark. Deltagandet är gratis för alla e-handlare.

Läs mer på Ehandel.se 

Mer om E-handelskonferensen Emeet Helsingborg

När: Den 11 april med start kl 9.30
Plats: Elite Hotel Marina Plaza, Kungstorget 6 i Helsingborg
Biljettsläpp: Den 9 mars på Ehandel.se. Tidigare år har biljetterna tagit slut mycket fort, så det gäller att vara snabb.
För mer info: Sanna Thurdin, Head of Events på Ehandel.seE-post: sanna@ehandel.se