Nyheter

Land Öppen trädgård – för 25:e gången!

Öppen Trädgård med Land är en av Sveriges mest folkkära sommartraditioner. I år arrangeras Öppen Trädgård tillsammans med Sveriges alla trädgårdsentusiaster för 25:e året i rad!

Öppen Trädgård med Land arrangeras i år den 21 juli.

Öppen Trädgård med Land är en årlig högtidsdag för trädgårds- och odlingsintresserade. Den 15 juli i år slår trädgårdsägare upp sina privata grindar och välkomnar besökare att njuta av prunkande rabatter och odlingar för en dag.

– Det är med stor glädje och stolthet som vi ser fram emot 25-årsjubileet av Öppen Trädgård 2018. Land var först med arrangemanget, och det har betytt väldigt mycket för Trädgårdssverige, säger Lands chefredaktör Carina Löfgren.

Folkfesten Öppen Trädgård brukar locka närmare 100 000 intresserade trädgårdsentusiaster och odlare samt en hel del press från norr till söder. Under 2017 medverkade hela 122 trädgårdar. Ett besök hos en Öppen Trädgård är alltid helt gratis och bjuder ofta frikostigt på idéer, kunskap och upplevelser.

Så deltar du i Öppen Trädgård:

Det är fritt fram för alla att vara med i evenemanget Öppen Trädgård. Har du bara en välskött, unik, udda, rolig trädgård eller en täppa som på annat vis sticker ut lite extra, välkommen med din anmälan under våren. Håll utkik – i april brukar vi bjuda in deltagare att göra sin anmälan på www.land.se

Följ gärna Facebooksidan Öppen Trädgård med Land, för mer information om evenemanget, intressanta reportage och fler trädgårdstips.