Nyheter

Agfo medverkar på Matdagen 2018

Lovisa Madås, varumärkesansvarig för Agfo.se, är en av talarna på Matdagen 2018, i gott sällskap med bland annat Närings- och innovationsminister Mikael Damberg och Svenska Konditorlandslaget.   

Lovisa MadåsAffärsutvecklare

Maten i framtiden – ett stort ämne på Matdagen 2018.

Hur ska Sverige bli en mat- och dryckesnation i den absoluta världstoppen, och vilken roll spelar ny teknik och nya konsumtionsmönster för vad vi äter i framtiden? Det och många andra frågor om mat får sitt svar på eventet Matdagen 2018, arrangerat av Livsmedelsföretagen.

På scen finns bland annat Lovisa Madås, som leder LRF Medias varumärke Agfo.se.

Digitalisering, innovationer och entreprenörskap omvandlar hela livsmedelskedjan, globalt och i Sverige, och frågorna om branschens framtid är många. På Matdagen delar Lovisa Madås med sig av välbehövliga insikter och tankeväckande perspektiv.

Agfo.se är nyhetstjänsten som låter dig att följa utvecklingen, dra nytta av de nya möjligheterna och lära känna personerna, och som vill koppla ihop livsmedelskedjans delar, inspirera och accelerera utvecklingen.

Här kan du läsa mer om Agfo.se och här kan du anmäla dig till veckobrevet AGFO weekly

Här hittar du alla talarna på Matdagen 2018.