Nyheter

Kom och träffa Land på Ostfestivalen!

Ostfestivalen är årets högtid för alla ostälskare. Då hyllas de svenska ostarna, det bjuds på smakprov och de godaste ostarna röstas fram. LRF Medias varumärke Land är förstås på plats och lovar full fart i sin monter.

Sanna SjöholmChef Kommunikation

– Vi på Land älskar svensk ost, och det ska bli riktigt roligt att möta alla ostälskare i Sverige på festivalen i år igen, säger chefredaktör Carina Löfgren, som också är moderator under olika happenings på scenen.

Varumärket Land är mediapartner till ostfestivalen, och i Lands monter kommer det förstås att finnas möjlighet att prata både innehåll och ost. Under festivalen prisas också flera ostar – däribland "Ostfestivalens godaste ost 2018", där din röst kan avgöra vilken ost som gillas bäst av festivalbesökarna.

Ostfestivalen, 16-18 februari, på Münchenbryggeriet, Torkelgatan 2, Stockholm. Öppettider och program finns på: http://ostfestivalen.se/program/