Nyheter

LRF Media söker redovisningsansvarig

Har du en mycket gedigen erfarenhet från operativt redovisningsarbete och söker en roll med goda karriärmöjligheter på ett genuint företag som står för kvalitativ kommunikation? Då är vi intresserade av dig!

Som Redovisningsansvarig ingår du i avdelningen Administration och Drift bestående av 7 medarbetare, där du arbetar nära ekonomichef och rapporterar direkt till CFO. Primära kontaktytor är de olika avdelningarna inom LRF Media, externa leverantörer och kunder, myndigheter, revisorer och Koncernekonomi.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Redovisningsansvarig:
Som Redovisningsansvarig på LRF Media kommer du att ha en bred och ansvarsfylld roll och rollen innefattar alla de moment som normalt förekommer på en ekonomiavdelning.

Då företaget är inne i en spännande resa med att hitta nya produkter och tjänster finns det goda möjligheter att utvecklas inom rollen och deltaga i spännande förvärv och projekt. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Inkomstdeklarationer
  • Upprättandet av månads- och årsbokslut och årsredovisningar för koncernens 7 olika bolag
  • Koncerninterna mellanhavande
  • Moms- och skattedeklaration
  • Att tillse att gällande lagar, rutiner och avtal tillämpas
  • Hantera bolagsformalia
  • Kontaktperson köpta reskontratjänster
  • Bokföring och avstämning av löner och lönebikostnader


Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi och en mycket gedigen erfarenhet från operativt redovisningsarbete. Du uppskattar att arbeta självständigt samtidigt som du tycker om att agera stöd och support till övriga medarbetare och chefer i ekonomirelaterade frågor. Du är van vid samt uppskattar att arbeta med högt som lågt och biter tag i det som behövs göras.

Då vi arbetar med många olika IT-system ser vi att du är van att hantera och snabbt sätta dig in i olika system. Erfarenhet av att ha arbetat med Agresso är meriterande. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas på LRF Media och för att vara framgångsrik i rollen som Redovisningsansvarig är du prestigelös, flexibel och orädd. Vi ser att du är noggrann och strukturerad med förmåga att se till helheten för att agera utifrån bolagets bästa. Du trivs med att ta egna initiativ och är proaktiv. Du har en stark drivkraft att få saker gjorda. Social kompetens och god kommunikativ förmåga är en förutsättning då tjänsten innebär många kontaktytor internt.

Placeringsort: Stockholm

Rekryteringsprocessen sköts i samarbete med Meritmind.
Sök tjänsten här!