Nyheter

Kristina Pousette till LRF Media för att driva digitalt redaktionellt arbete

LRF Media fortsätter att förstärka sin digitala kompetens och rekryterar Kristina Pousette till rollen som onlinechef. Kristina Pousette kommer närmast från Expressen där hon de senaste åren haft roller inom digital utveckling och sociala medier.

Sanna SjöholmChef Kommunikation

– LRF Media gör innehåll som verkligen påverkar människors liv, på riktigt. Det tycker jag ska bli så spännande och häftigt att få vara med och utveckla digitalt, säger Kristina Pousette.

Kristina Pousette kommer att jobba som onlinechef för Land-varumärkena Land, Land Lantbruk och Land Skogsbruk och kommer tillsammans med varumärkenas chefredaktörer se till att innehåll och utveckling går åt rätt håll.

– Att vi får hit Kristina Pousette för att driva det här arbetet känns fantastiskt bra! Hon har en grym grundkompetens och har jobbat med alla delar inom journalistiken. Hon har dessutom en uppdaterad spetskompetens inom digital utveckling och sociala medier. Till råga på allt så är hon en riktigt bra ledare, säger Joel Linderoth, publisher på LRF Media och ansvarig för Lands varumärken.

Rekryteringen av Kristina Pousette förstärker LRF Medias digitala och redaktionella kompetens och är en av flera rekryteringar som för mediehuset framåt i snabb takt.

– Jag ser fram emot att tillsammans med de idéer som finns bland all kompetens på redaktionen få vara med och stärka relevansen av innehållet och skapa nya, digitala affärsidéer, säger Kristina Pousette.