Nyheter

Mikael Marklund ny webbredaktör på ATL

ATL

LRF Media har rekryterat Mikael Marklund till tjänsten som webbredaktör på ATL. Mikael Marklund kommer närmast från uppdraget som redaktör och vd på branschtidningen Medievärlden.

Mikael Marklund har lång erfarenhet av sajt- och affärsutveckling och har sedan 2009 enbart arbetat med digital publicering. Han är en erfaren journalist och väl insatt i de utmaningar och möjligheter som mediabranschen står inför.

– Jag är mycket glad över den här rekryteringen. Mikael Marklunds digitala bakgrund kombinerat med hans erfarenheter av affärsutveckling är ett välkommet tillskott hos oss på ATL, säger Annika R Hermanrud, publisher på ATL.

På ATL har webbredaktören en senior roll, Mikael Marklund kommer att styra, planera och utveckla det dagliga flödet på sajten samt arbeta med och vidareutveckla premiummaterialet bakom sajtens betalvägg.

ATL är affärstidningen för det gröna näringslivet och Mikael Marklund bottnar även i ATLs sakfrågor.

– Jag har erfarenhet av jord- och skogsbruk och har på flera tidigare arbetsplatser varit den som kunnat dessa frågor bäst. Nu kommer jag till en redaktion där alla är experter på den gröna näringen vilket gör mig ödmjuk. Men det innebär också att det finns mycket intressant att sätta sig in i. Sedan hoppas jag att mina erfarenheter när det gäller att jobba digitalt kan göra en bra sajt ännu lite bättre, säger Mikael Marklund.

Land Lantbruks tävling Teknikutmaningen skapar framtidens lösningar

Nu öppnar Land Lantbruk upp Teknikutmaningen, tävlingen som hyllar innovationer inom de gröna näringarna. Tävlingen arrangeras för femte gången i rad, och nytt för i år är att man också välkomnar uppfinningar som gynnar skogsbruket.

Läs mer

ATL lanserar nyhetsbrev om hållbarhet

Klimat- och hållbarhetsfrågor är avgörande frågor för de gröna näringarna. Nu växlar LRF Medias varumärke ATL, Lantbrukets affärstidning, upp hållbarhetsbevakningen och startar nyhetsbrevet ATL Hållbarhet.

Läs mer

Rekordstort intresse för AGFO transformation

Anders Engström, innehållsansvarig på AGFO, över 500 har anmält sig – vad tror du att ...

Läs mer