Nyheter

Joel Linderoth är LANDs nya digitala chefredaktör

Joel Linderoth är ny digital chefredaktör på land.se. Han börjar sin nya tjänst den 1 oktober 2016.

Sanna SjöholmChef Kommunikation

Joel Linderoth är i dag digital utvecklingsredaktör på Expressen och har arbetat med flera stora livsstilssajter. Bland annat Mittkök.se. Han har även erfarenhet från DN, SvD, Forma och Bonnier samt har varit ansvarig för Stockholms P3-redaktion på Sveriges Radio.

I sin nya roll som digital chefredaktör på land.se kommer Joel att ansvara för varumärkets närvaro och utveckling i digitala och sociala kanaler med fokus på innehåll, trafik och affärer. – Jag är oerhört glad över att Joel börjar hos oss, säger publisher Estelle Ejdeholm. Han har en gedigen journalistisk bas som toppas med spetskompetens inom många olika digitala delar. Land vill sprida kunskap om äkta mat, råvaror och vikten av att välja svenskt och att äta i säsong. Joels stora intresse för mat och dryck är därför väldigt värdefullt. Han driver också Sveriges största ölblogg.

Så här säger Joel om sitt nya uppdrag:
– Det ska bli väldigt lustfyllt att få jobba med en så klassisk titel som Land. Vi vet att Land gillas väldigt mycket av sina besökare och läsare och det ska bli väldigt spännande att få vara med om den kommande utvecklingen. Ett toppenjobb helt enkelt! Joel ersätter Sara Grundberg som i stället blir digital innehållschef på Frida Förlag.

ATL lanserar nyhetsbrev om hållbarhet

Klimat- och hållbarhetsfrågor är avgörande frågor för de gröna näringarna. Nu växlar LRF Medias varumärke ATL, Lantbrukets affärstidning, upp hållbarhetsbevakningen och startar nyhetsbrevet ATL Hållbarhet.

Läs mer

Rekordstort intresse för AGFO transformation

Anders Engström, innehållsansvarig på AGFO, över 500 har anmält sig – vad tror du att ...

Läs mer

Influens lanserar certifiering för influencers

Vårt dotterbolag EhandelSEs varumärke Influens.se fortsätter med sitt uppdrag att ge influencer-yrket ökad legitimitet. Med ...

Läs mer