Läslust och genuint intresse i oslagbar kombination!

VETGIRIGHETEN HAR INGA GRÄNSER! Våra läsare har ett enormt sug efter kunskap om historia och livet förr. De ägnar varje utgåva ordentligt med tid och fördjupar sig engagerat i tidningarnas spännande fakta, gripande berättelser och unika bilder. Allt lustfyllt presenterat i en inspirerande miljö som signalerar kunskap och dramatik.

Alla varumärken

Magasinen för de mest hängivna läsarna

Våra magasin tar människors fritid på allvar. Alla som är intresserade av jakt, fiske, hundar, hästar eller traktorer hittar sin egen favorit i vår tidnings hylla. Din fritid är vår passion.

Alla varumärken

Egenföretagare som äger vår jord och skog!

DE TAR VARJE DAG STORA AFFÄRSBESLUT, DE VÅRDAR OCH UTVECKLAR VÅR JORD OCH SKOG. De får hjulen att snurra utanför storstäderna och de driver och förnyar ständigt sina företag inom den svenska jord- och skogbruksnäringen.

Våra tidningar om skog, lantbruk och entreprenad speglar stora och viktiga näringar. Tidningarna har hög trovärdighet och varje exemplar har många läsare. De sätter agendan för vad som diskuteras i jord- och skogsbruket. Papperstidningen står fortfarande mycket stark men vi bygger ut tidningarnas digitala utbud av nyheter och tjänster.

Alla varumärken

Uppskatta livets goda!

Våra läsare är livsnjutare som vet att uppskatta livets goda. Våra magasin handlar om allt från att bjuda in vännerna till en härlig vårfest uppdukad i växthuset, hur man får alla säsongens råvaror att smaka som bäst och att laga pulled pork från grunden till att lära sig känna igen en riesling från Alsace och att baka egna biskvier. Välkommen att njuta med oss!

Alla varumärken

Förverkliga drömmen!

Många av våra 277 000 läsare har redan förverkligat drömmen om ett hus på landet. För andra är det fortfarande en dröm som handlar om allt från strandnära sommarnöjen till torp, gårdar, sekelskifteshus, moderna nybyggen, herrgårdar och stora slott. Gemensamt för alla våra läsare är att de lägger mycket tid och pengar på sitt boende och allt som hör till en härlig lantlig livsstil.

Alla varumärken

Prenumerera!

Tidningar, böcker, filmer och presentkort