Om mediehuset

Vi är mediehuset som förstår kraften i jorden och potentialen i det gröna näringslivet. Vi skapar innehåll som engagerar och tjänster som gör nytta. Vi är ett nav för innovation och nya affärsmöjligheter. Tillsammans driver vi idéer som får landet att växa. Genom våra starka varumärken Land, Land Lantbruk, Land Skogsbruk, Lantmannen, ATL, Agfo, Skira och Väder.se driver vi landets frågor för en innovativ och växande landsbygd.

LRF Media är ett helägt dotterbolag till Lantbrukarnas Ekonomi AB och har huvudkontoret i Stockholm. Ann Henriksson är företagets VD.

Vår ambition är att med stort kunnande och bred kompetens fortsätta att leverera nya produkter av hög kvalitet åt det gröna näringslivet. Vi ser det som vår uppgift att skapa nytta, inspiration och underhållning för alla som bor och verkar på landsbygden.

Med varumärken som ATL, Land, Land Lantbruk, Land Skogsbruk, Lantmannen, Agfo, Skira och Väder.se är LRF Media marknadsledande inom de gröna näringarna, där print och digitala kanaler finns sida vid sida.

Ledningsgrupp (från vänster)
Ann Henriksson, VD, Mikael Bergh, Försäljningschef konsumentintäkter , Johan Svensson, Affärsutvecklingschef, Kristina Tellander, Försäljningschef företagsintäkter, Annika R Hermanrud, Publisher ATL och Lantmannen, Joel Linderoth, Publisher Land, Land Lantbruk och Land Skogsbruk och Andreas Norén, CFO.

Affärsidé och vision

Vi får landet att växa!
Vi är landsbygdens och det gröna näringslivets mediehus.

Här hittar du kontaktuppgifter till oss på LRF Media.