Förverkliga drömmen!

Många av våra 277 000 läsare har redan förverkligat drömmen om ett hus på landet. För andra är det fortfarande en dröm som handlar om allt från strandnära sommarnöjen till torp, gårdar, sekelskifteshus, moderna nybyggen, herrgårdar och stora slott. Gemensamt för alla våra läsare är att de lägger mycket tid och pengar på sitt boende och allt som hör till en härlig lantlig livsstil.

Alla varumärken

Egenföretagare som äger vår jord och skog!

DE TAR VARJE DAG STORA AFFÄRSBESLUT, DE VÅRDAR OCH UTVECKLAR VÅR JORD OCH SKOG. De får hjulen att snurra utanför storstäderna och de driver och förnyar ständigt sina företag inom den svenska jord- och skogbruksnäringen.

Våra tidningar om skog, lantbruk och entreprenad speglar stora och viktiga näringar. Tidningarna har hög trovärdighet och varje exemplar har många läsare. De sätter agendan för vad som diskuteras i jord- och skogsbruket. Papperstidningen står fortfarande mycket stark men vi bygger ut tidningarnas digitala utbud av nyheter och tjänster.

Alla varumärken

Vi gillar livet på landet!

Land är den varma veckotidningen om det moderna livet på landet med familj, hus, företagande och gemenskap. En halv miljon engagerade läsare får kunskap och inspiration om det som intresserar dem: Hem, trädgård, mat, hälsa, kultur, resor och motor. Nytta & nöje varje vecka

Alla varumärken

Magasinen för de mest hängivna läsarna

Våra magasin tar människors fritid på allvar. Alla som är intresserade av jakt, fiske, hundar, hästar eller traktorer hittar sin egen favorit i vår tidnings hylla. Din fritid är vår passion.

Alla varumärken

Uppskatta livets goda!

Våra läsare är livsnjutare som vet att uppskatta livets goda. Våra magasin handlar om allt från att bjuda in vännerna till en härlig vårfest uppdukad i växthuset, hur man får alla säsongens råvaror att smaka som bäst och att laga pulled pork från grunden till att lära sig känna igen en riesling från Alsace och att baka egna biskvier. Välkommen att njuta med oss!

Alla varumärken

Prenumerationserbjudande

Tidningar, böcker, filmer och presentkort