Tidningen Land - För ett hållbart land

Livet på landet-trenden växer sig allt starkare med odling, närproducerat, gör-det-själv, naturligt och jordnära i fokus. Allt det som Land står för med stor trovärdighet och som våra härligt hängivna läsare älskar. Landläsarna lever moderna liv utanför storstäderna med familj, hus, företagande och gemenskap.

Land tror på det som är äkta, nära och hållbart. Den familjära tonen i Land gör det möjligt att förklara komplexa frågor så att många kan ta till sig budskapet. Land både lär ut och roar samtidigt som den knyter samman land och stad.
Hus och trädgård, hälsa och mat, djur och natur – alltid ur ett hållbarhetsperspektiv – är ämnen som Land lyfter med stor trovärdighet och som våra härligt hängivna läsare älskar.

Kanaler


Tidningen Land

Den stora och varma veckotidningen

Förutom en härlig mix av engagerande innehåll får du som prenumerant även fri tillgång till e-tidningen samt Landshopping, Land Utbildning och Landresors förmånliga erbjudanden.

Bli prenumerant du också >

Se exempel på pdf-tidningen här >


Land.se

Land.se – den hållbara sajten

Varje dag fylls land.se på med intressant och inspirerande innehåll. Om du, precis som land.se, tycker det är viktigt med hållbarhet är detta rätt plats för dig.

Till land.se >


Land

Landshopping

Här hittar du härligt hantverk och unika produkter från hela landet plus flera välkända varumärken.

Börja shoppa > 


Sociala media

Lands sociala medier

Får du inte nog av Lands tips, trix, fix, videos och häpnadsväckande historier? Bra – kolla in Lands sociala kanaler och låt dig inspireras.


Nyhetsbrev

Lands nyhetsbrev

Vill du också få smarta tips & råd, matnyttiga guider och spännande reportage i säsong till din e-post? Skriv upp dig på Lands nyhetsbrev så missar du inget!

Prenumerera >

Annonsfakta

Print
45 %
55 %
Räckvidd317 000
Ålder30-64
Digitalt
43 %
57 %
Räckvidd176 000
Ålder36-55

Nätstatistik, annonsformat och priser för land.seLand
Box 30133
104 25 Stockholm
Sverige


+46 10-184 40 89


Facebook