Sveriges största veckotidning

Livet på landet-trenden växer sig allt starkare med odling, närproducerat, gör-det-själv, naturligt och jordnära i fokus. Allt det som Land står för med stor trovärdighet och som våra härligt hängivna läsare älskar. Landläsarna lever moderna liv utanför storstäderna med familj, hus, företagande och gemenskap.

Land fokuserar på det positiva, vi skriver om hus och trädgård, hälsa och medicin, djur och natur, jakt och fiske, mat, resor, kultur, teknik, motor – och förstås om kända och okända människor och deras spännande livsöden. Land är Sveriges största veckotidning som passar allt från barnfamiljen till trädgårdsfantasten.

Kanaler


Tidningen Land

Den stora, varma familjetidningen

Från nordligaste norr – till Sveriges sydligaste spets, dimper varje vecka tidningen Land ner i landets många brevlådor. Förutom en härlig mix av engagerande innehåll, får du som prenumerant även fri tillgång till e-tidningen, samt Landbutikens och Landresors förmånliga erbjudanden.

Bli prenumerant du också >

Se exempel på pdf-tidningen här >


Land.se

Land.se

Varje dag fylls land.se på med spännande artiklar, reportage, intervjuer, blogginlägg och videoklipp i en intressant ämnesmix. Det finns något som passar alla, oavsett om du är trädgårdsfantast eller DIY-junkie.

Till land.se >


Land

Land Shopping

Här hittar du härligt hantverk och unika produkter från hela landet plus flera välkända varumärken – handplockat av Lands redaktion.

Börja shoppa > 


Sociala media

Lands sociala medier

Får du inte nog av Lands tips, trix, fix, videos och häpnadsväckande historier? Bra – kolla in Lands sociala kanaler och låt dig inspireras.


Nyhetsbrev

Lands nyhetsbrev

Som prenumerant på Lands nyhetsbrev missar du inga nyheter! Du får tips om event, härliga recept och (om du vill) ett passande vin till helgens middag.

Prenumerera >

Annonsfakta

Print
45 %
55 %
Räckvidd330 000
Ålder30-64
Digitalt
19 %
81 %
Räckvidd152 000
Ålder36-55

Annonsera i Land


Nätstatistik, annonsformat och priser för land.seLand
Box 30133
104 25 Stockholm
Sverige


+46 10-1844099


Facebook