Vassa ekonominyheter för lantbruksföretagare

Med tuff journalistik profilerar sig ATL som lantbrukets främsta nyhetsförmedlare, med fokus på jord, skog, affärer och entreprenad – allt du som företagare behöver för att kunna fatta rätt beslut i en konkurrensutsatt vardag.

ATL är ett av de starkaste tidskriftsvarumärkena inom fackpress i Sverige. Tidningen har med tuff nyhetsjournalistik profilerat sig som lantbrukets främsta nyhets- och affärstidning, men ATL är även en stor marknadsplats. Varje nummer innehåller en mängd annonser från privatpersoner och företag som ger läsaren affärsmöjligheter.

Kanaler


Tidningen

ATL

Tidningen är en kombination av nytta och nöje, förankrad i djup kunskap. En trovärdig källa för de exklusiva nyheterna, granskningen av företag och makthavare och de bästa analyserna. Vi är även en viktig röst i den lantbruksdebatten. Tidningen ATL har varit nyhetsledande inom branscherna jord, skog och entreprenad sedan 1884.

Bli prenumerant du också >

Se exempel på pdf-tidningen här >


Digitalt

ATL.nu

Senaste nytt och fördjupande extramaterial hittar du på ATL.nu. Som prenumerant kan du läsa e-tidningen redan kvällen innan publicering. För att kunna ta del av allt på ATL.nu krävs en prenumeration.

Till atl.nu >


Webb-TV

ATL TV

ATL TV är Sveriges främsta nyhets-tv-kanal inom de gröna näringarna. Varje måndag får du de senaste nyheterna i ett praktiskt studioformat. Varje vecka görs fördjupande reportage ute på fälten. Du hittar ATL TV på ATL.nu och i appen ATL på Apple-TV.

Till ATL TV >


Sociala medier

ATL i sociala medier

Följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och Snapchat för de senaste nyheterna och roligaste klippen.


Nyhetsbrev

ATLs nyhetsbrev

Varje dag sammanfattar ATL de gröna näringarnas viktigaste nyheter. ATL erbjuder också nischade nyhetsbrev inom skogs- och hästnäringen.

Prenumerera >

Annonsfakta

Print
71 %
29 %
Räckvidd125 000
Ålder25-59
Digitalt
71 %
29 %
Räckvidd69 000
Ålder36-55

Nätstatistik, annonsformat och priser för atl.nu.


Kontaktinformation


ATL
Box 30133
104 25, Stockholm
Sverige


+46 10-1844097


Facebook