Sveriges största lantbrukstidning

Land Lantbruk är Sveriges största lantbrukstidning, och den självklara källan till information, råd, tips och inspiration för dem som äger och brukar jord och skog.

Land Lantbruk ger röst åt företagare i de gröna näringarna och sätter lantbrukets frågor på den politiska agendan. Land Lantbruk täcker det breda spektrum av verksamheter som Sveriges bönder och skogsägare arbetar inom.

Kanaler


Tidningen

Land Lantbruk

I Land Lantbruk hittar du de senaste nyheterna från det gröna näringslivet. Du läser om olika typer av lantbruk, om gårdsekonomi, växtodling, djuruppfödning och teknik.

Bli prenumerant du också >

Se exempel på pdf-tidningen här >


Digitalt

Landlantbruk.se

landlantbruk.se ger dig de senaste nyheterna och aktuella debatter inom de gröna näringarna. Vi bevakar politik, ekonomi, teknik och mycket annat i jord- och skogsbrukets omvärld.

Till landlantbruk.se >


Sociala medier

Land Lantbruk i sociala medier

När du följer Land Lantbruk i sociala medier får du inte bara bilder, nyheter och intressanta klipp, utan du kan också själv kommentera händelserna och delta i debatten.


Nyhetsbrev

Land Lantbruks nyhetsbrev

Hinner du inte med att läsa alla nyheter? Prenumerera på Land Lantbruks nyhetsbrev. Där samlas nyheter och all annan viktig information om de gröna näringarna.

Prenumerera >

Annonsfakta

Print
63 %
37 %
Räckvidd210 000
Ålder30-64
Digitalt
71 %
29 %
Räckvidd21 000
Ålder36-55

Annonsera i Land Lantbruk


Nätstatistik, annonsformat och priser för landlantbruk.se.


Kontaktinformation


Land Lantbruk
Box 30133
104 25, Stockholm
Sverige


+46 10-1844098


Facebook