Land Lantbruk - Sveriges största lantbrukstidning

Land Lantbruk är Sveriges största lantbrukstidning, och den självklara källan till information, råd, tips och inspiration för dem som äger och brukar jord och skog.

Land Lantbruk, som är LRFs medlemstidning, är Sveriges största lantbrukstidning. Land Lantbruk förklarar, nyanserar och ger perspektiv på nyhetsflödets olika händelser. Land Lantbruk täcker det breda spektrum av verksamheter som Sveriges lantbrukare arbetar inom.

Kanaler


Tidningen

Land Lantbruk

Att förklara, ge perspektiv och visa på konstruktiva lösningar är de redaktionella ledorden för Land Lantbruk. Vi bevakar alla delar av det gröna näringslivet och ger även stor plats för opinion och debatt.

Bli prenumerant du också >

Se exempel på pdf-tidningen här >


Digitalt

Landlantbruk.se

Med en nyanserad debatt och opinion förs utvecklingen i det gröna näringslivet framåt – därför fokuserar landlantbruk.se på just det innehållet. Här finns även poddar som med intressanta personer och händelser från den egna branschen.

Till landlantbruk.se >


Sociala medier

Land Lantbruk i sociala medier

När du följer Land Lantbruk i sociala medier får du inte bara bilder, nyheter och intressanta klipp, utan du kan också själv kommentera händelserna och delta i debatten.


Annonsfakta

Print
63 %
36 %
Räckvidd147 000
Ålder30-64
Digitalt
64 %
36 %
Räckvidd10 000
Ålder36-55

Annonsera i Land Lantbruk


Nätstatistik, annonsformat och priser för landlantbruk.se.


Kontaktinformation


Land Lantbruk
Box 30133
104 25, Stockholm
Sverige


+46 10-1844098


Facebook