ATL:s nya digitala annonsformat blev en succé för TYRI

TYRI är ett av de marknadsledande företagen inom kvalitetsbelysning för tunga fordon i hela världen. Kunderna finns inom jordbruk och skogsbruk, och därför är det självklart för dem att synas med sina annonser på ATL.nu

När PeO Axelsson, Marketing Manager på TYRI, fick höra om ett nytt tydligt och effektfullt digitalt annonsformat så tyckte han att det passade TYRI perfekt
– Det lät som ett intressant format, och jag gillade att ingen hade testat formatet före oss. Vi på TYRI gillar att vara först ut och testa produkter och tjänster – inom alla områden.

Annonsformatet “Take Over” går inte att missa. Annonsen tar över hela mobil- eller datorskärmen och budskapet blir väldigt tydligt. Det passade perfekt för TYRI, som ville komma ut med ett varumärkesbyggande budskap.PeO Axelsson, Marketing Manager på TYRI

PeO Axelsson, Marketing Manager på TYRI

PeO tvekade inte att testa det nya formatet, väl medveten om att han samarbetade med trygg och säker partner.
– Det har gått väldigt smidigt, och vi har fått väldigt bra hjälp av LRF Media i produktionen. Det var nödvändigt eftersom det här är ett helt nytt format.

Och hur blev resultatet? PeO och hans kollegor är nöjda med utformningen.
– Ja, vi blev väldigt nöjda med hur exponeringen utformades. Sajten släcktes ner och visade sedan budskapet “Jobba inte i mörker”. Vi vet att exponeringsgraden var hög och att många har sett annonsen. Som helhet är vi mycket nöjda, både med resultatet och den flexibla och positiva hjälp vi fick på vägen.

Så här såg annonsen utRichard Ahlman, Head of Digital på LRF Media om det nya formatet:

Richard Ahlman, Head of DIgital på LRF Media

– Bakgrunden är att LRF Media tyckte att det behövdes ett extra effektfullt annonsformat, men det fick inte störa  besökarens upplevelse av sajten. Det skulle vara någonting som sticker ut istället för att störa, där man har möjlighet att jobba med kundernas kreativa budskap. “Take Over-annonsen” går inte att missa. Den passar perfekt när man vill komma ut med ett tydligt budskap: kanske en ny produkt, en nyhet eller ett erbjudande.

Som Head of Digital, vad driver dig i arbetet att utveckla LRF Medias digitala erbjudande?
– Drivkraften är helt enkelt att vi vill fortsätta utvecklas. Teamet tittar hela tiden på nya möjligheter och lösningar för att se hur vi kan ta fram nya och ännu bättre annonsmöjligheter för våra kunder.