Vi ser fram emot Elmia Solar!

Nordens nya mötesplats för solenergibranschen går av stapeln i Jönköping, den 13-15 februari. Nancy Falk från LRF Medias säljteam är på plats och ser fram emot att träffa befintliga och nya samarbetspartners.

Elmia Solar tar ett helhetsgrepp på solenergi, och samlar aktörer från hela branschen. På Elmiamässan i Jönköping kommer utställarna visa upp alltifrån solpaneler och växelriktare, till utvecklad energilagring och framtidens elbilsladdning. Dessutom skvallrar det fullspäckade scenprogrammet om andra viktiga frågor, som hållbarhet, kompetensförsörjning och säkerhet.
Nancy Falk, Key Account Manager på ATL, Lantmannen, Land, Land Lantbruk, och Land Skogsbruk ser fram emot två intensiva dagar.

Vad ser du fram emot med mässan?
– Det ska bli jättekul! Elmia Solar är Nordens största mötesplats för solenergibranschen och jag ser fram emot att träffa både befintliga och nya samarbetspartners, säger Nancy och fortsätter:

– Vi väljer noggrant vilka mässor som ska besökas utifrån vad som passar LRF Medias målgrupper bäst. Lantbruket, skogsbruket och hela den gröna näringen är stora och viktiga solenergiproducenter, säger hon.

Land Lantbruks teknikreporter Rebecca Johansson är på plats på Elmia Solar för att spana in tekniknyheter kring ett starkt växande energislag. Vi kommer att bland annat följa upp utvecklingen av agrovoltaiska system.
– Solenergi är det energislag som våra läsare är mest intresserade av att producera, säger Rebecca Johansson.