Nyheter

Tack för 25 års kunskap, Lena, Marie, Malin och David!

Tiden går fort när man har roligt! Den 11 mars uppmärksammade LRFs VD och koncernchef Anna-Karin Hatt fyra av LRF Medias medarbetare: Lena Wilsby, Marie Henningsson, Malin Widerström, och David Larsson, som alla har jobbat 25 år inom koncernen.

Lena Wilsby, Marie Henningsson, Malin Widerström och David Larsson har tillsammans 100 års erfarenhet av att ta fram och presentera nyheter som engagerar det gröna näringslivet. Jubilarerna firades med gåvor, tacktal och många grattis för sina insatser.

– Ja, jag brukar aldrig tänka bakåt, men en sådan här dag tänker man förstås lite extra på vad man har gjort, säger David Larsson, som egentligen kan tillgodoräkna sig ytterligare några år som frilans och vikarie i lantbrukets tjänst.

Numera är David Larsson teknikreporter på ATL, där han genom bland annat ATL-TV också har nytta av sin tidigare erfarenhet som filmklippare.

Journalisterna Lena Wilsby och Malin Widerström arbetar båda med redigeringen och formgivningen av LRF Medias starka titlar och ger varje vecka ATL, Land Lantbruk, Lantmannen och Land rätt uttryck och form.

Marie Henningsson är mångårig reporter på Land Lantbruk med stort kunnande om jord- och skogsbruk, men sedan lite drygt år sedan har hon i stället tagit sig an rollen som redaktör för tidningen.

– Visst saknar jag reporterjobbet ibland, men det är ju inte förbjudet för en redaktör att lämna datorn ibland. Igår åkte jag iväg och tog en bild, förra veckan gjorde jag en poddinspelning för Lantbrukspodden, säger Marie Henningsson.

Tack för kunskapen, Lena, Marie, Malin och David – och grattis!