Nyheter

Vill du vara med och forma framtiden med oss? Två lediga tjänster just nu!

Just nu finns två spännande tjänster att söka hos oss på mediehuset LRF Media – vi söker en affärsdriven Verksamhetscontroller som ska agera som affärsparter till chefer i hela organisationen, och en Marknadsförare med intäktsfokus till vår ekonomiavdelning.

Till tjänsten som Verksamhetscontroller söker vi dig som är redo att ta nästa steg i din karriär inom ekonomi, och som vill vara med och forma framtiden för ett av Sveriges ledande mediehus inom det gröna näringslivet. Det är en central roll, med ansvar för ekonomistyrningen och där du agerar som en viktig affärspartner till primärt chefer i hela organisationen. Som verksamhetscontroller har du ett teamleadansvar för ekonomifunktionen som idag är två personer. Dessutom har du ett beställaransvar för köpta och outsourcade tjänster från våra ägare. Med direkt rapportering till VD är detta en unik möjlighet att påverka och bidra till LRF Medias fortsatta framgång.

Här kan du läsa mer om tjänsten – urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 

 

Till tjänsten som Marknadsförare söker vi dig som är initiativrik, har ett uttalat affärssinne och som vill arbeta med att hitta samarbeten och aktiviteter som resulterar i leads och nya kunder. Du blir en i gänget på vår avdelning Läsarintäkter, där du kommer att arbeta både mot företag och konsumenter och har de ledande varumärkena inom det gröna näringslivet att utgå från. Att hitta nya sätt och kanaler att nå ut till rätt målgrupper samt att utföra kampanjer till dessa är centralt. Du kommer att vara en viktig del i läsarintäktteamet, och jobba nära andra marknadsförare, formgivare och specialister inom Marketing Automation, konvertering, SEO/SEM och leadsgenerering. Det är viktigt att du är orädd och vågar ta kontakt med så väl beslutsfattare som leverantörer och samarbetsaktörer, samt ser potentialen i de gröna näringarna och landsbygdsfrågor.

Här kan du läsa mer om tjänsten – du söker den via Media720 och Kenny.Hallberg@team720.se