Nyheter

Land på plats när Årets trädgårdshjältar koras 

Tidningen Land är mediepartner till trädgårdstävlingen Årets Trädgårdshjältar och självklart reste Lands chefredaktör och jurymedlemmen Joel Linderoth till Linköping när det var dags för prisutdelning den 13 september. Priset Årets trädgårdshjälte delas ut i 6 kategorier, och vinnarna får bland annat en helårsprenumeration på just tidningen Land.

– Vårt engagemang i Årets trädgårdshjältar är en viktig del av Lands positionering i trädgårdsämnet och ett bra komplement till vårt eget evenemang Land Öppen Trädgård. Det här innebär att vi syns hos ett stort antal av Weibulls kunder som bland annat är de stora kedjorna inom blomster och trädgård, säger Joel Linderoth.

Årets trädgårdshjältar arrangeras i år för fjärde gången med företaget Weibulls som huvudman. Tidningen Land har varit med som mediepartner i alla år och finns med i all kommunikation kring tävlingen som varje år lockar ett stort antal tävlande. I år kunde man delta i kategorierna årets surr, årets ätbara, årets regnskördare, årets blomster, årets hoppsan och årets busfrö. .

– Vid sidan om att vi syns hos de stora kedjorna ger tävlingen också inspiration till innehåll, samtidigt som vi får kontakt med trädgårdsälskare över hela landet i ett av de absolut viktigaste ämnena för Lands del, säger Joel Linderoth.

Priserna delas ut på Blomsterlandet i Linköping och presenteras på Lands sajt och i kommande utgåvor av Land.

Joel Linderoth
Chefredaktör Land

Lands chefredaktör Joel Linderoth är med och delar ut pris i Weibulls tävling Årets trådgårdshjältar.