Nyheter

Nu finns två spännande tjänster på AGFO att söka!

LRF Medias varumärke AGFO är kunskaps- och mediebolaget med fokus på framtidens matsystem. Nu utlyser de två nya tjänster, en innehållsansvarig och en varumärkes- och kundansvarig.

En innehållsansvarig och en varumärkes- och kundansvarig sökes till AGFO.

Innehållsansvarig, AGFO
Som innehållsansvarig på AGFO kommer du vara deras ledstjärna när det gäller att hitta nya vinklar och perspektiv – alltid med fokus på morgondagens matsystem. Du kommer även att ansvara för innehåll och research till den populära seminarie-serien AGFO Talks och deras nyhetsutskick AGFO Weekly samt för innehåll och spridning på deras sociala plattformar. Du kommer även ansvara för research och innehållsproduktion i kunduppdrag samt upprätthålla ett relevant konsultnätverk av innehållsproducenter. Om du även är intresserad av att moderera och föreläsa är det ett stort plus.

Läs mer om tjänster och ansök här!

Varumärkes- och kundansvarig, AGFO
I rollen som varumärkes- och kundansvarig kommer du att ansvara för utvecklingen av AGFO:s varumärke och erbjudande framåt. Du kommer att ansvara för PR och sälj och vara deras främsta ansikte utåt. I rollen ingår även att odla och utveckla viktiga kundrelationer liksom upprätthålla ett relevant nätverk av Sveriges bästa strategi- och innehållskonsulter inom området. En viktig del i uppdraget är också att vara levererande konsult i kunduppdrag inom ditt expertisområde.

Läs mer om tjänsten och ansök här!

Sista ansökningsdag för bägge tjänster är 30 april.