Nyheter

ATLs ledarblogg ger koll på lantbrukets hetaste frågor

I nya Ledarbloggen kommenterar ATL:s ledarskribenter dagsaktuella politiska frågor som berör lantbruket.

Debatt och opinion är en viktig del av ATL, särskilt kring de frågor som stärker lantbrukets affärer. Nu har ATL lanserat en ledarblogg där ledarskribenterna Tord Karlsson och Edvard Hollertz tycker till om stort som smått som berör affärsmöjligheterna inom lantbruket.

– Det känns bra att ha ytterligare en kanal där vi snabbt kan kommentera aktuella händelser, säger Tord Karlsson.

Ledarbloggen kommer, precis som ledarsidan, att uttrycka tydliga åsikter.

– Ibland framstår politiken som ett lika stort orosmoment för lantbruket som vädret. Nya regler och konventioner antas i en rasande takt. På ledarbloggen får vi möjlighet att fånga det som sker och på daglig basis kommentera vad som tilldrar sig, summerar Edvard Hollertz.

Här hittar du ATLs ledarblogg. 

Lilian Almroth
Chefredaktör ATL och redaktionell produktionsansvarig för Lantmannen