Nyheter

AGFO nominerade till prestigepris

För andra gången på tre år är LRF Medias varumärke AGFO nominerade till Livsmedelspriset.

– Vi i teamet är glada och väldigt stolta, nomineringen ger oss ännu mer energi att lyfta perspektiv och leverera fler insikter – alltid med framtidens matsystem i fokus. Stort tack för nomineringen, och hatten av till våra medtävlande, säger Lovisa Madås och Frida Jonson, grundare av AGFO.

"Vass analytiker med näsa för aktuella frågeställningar"

Livsmedelspriset delas sedan 1964 ut av Livsmedel i fokus, ett nätverk för verksamma inom livsmedelskedjan. Priset går till ”personer, organisationer eller företag som på ett inspirerande och innovativt sätt tagit initiativ till, eller utvecklat förutsättningar för att öka livsmedelsnäringens konkurrenskraft och utveckling”. Priset delas ut i mitten av oktober och bland årets nominerade finns AGFO, med motiveringen:

”För att på kort tid ha placerat sig som en vass analytiker med näsa för aktuella frågeställningar. AGFO levererar seminarier, blogginlägg och analyser som hjälper hela branschen framåt. De är kompetenta, pigga och glada.”

Förutom AGFO är följande nominerade till årets Livsmedelspris: Ann-Helen Meyer von Bremen och Gunnar Rundgren, Elin Arenson Beis, Fazer Kvarn, Jan Klingspor, Maria Forshufvud, Sara Berger, Zogwall

Här kan du läsa alla motiveringarna.

Lovisa Madås
Affärsutvecklare