Nyheter

Ny ledarskribent till ATL

Edvard Hollertz är från och med i höst ny ledarskribent på LRF Medias affärstidning för lantbruket, ATL.

LRF Medias ATL får i höst tillskott bland sina ledarskribenter i form av Edvard Hollertz. Han är intresserad av att beskriva målkonflikter av olika slag, till exempel mellan produktion i skogen och naturvård.

- Jag är delvis uppvuxen på en mjölkgård i Norge och var en period i Schweiz under studietiden. Då ser man hur olika villkoren kan vara i olika länder och vilken påverkan den politiska inriktningen faktiskt har på jordbruket, säger Edvard Hollertz.

Han är ekonomagronom och arbetar just nu med att skriva ledare till ett antal landsortstidningar.

- Jag bor i Sankt Anna i Östergötland och driver en skogsgård i Småland tillsammans med min bror.

Tidigare har Edvard Hollertz skrivit ledare på Svenska Dagbladet, och sedan tidigare har han skrivit ledare på Norrköpings Tidningar och på Barometern-OT.

Övriga skribenter på ledarsidan är Greger Ekman och Hanna Marie Björklund. Tord Karlsson är fortsatt ledarskribent och debattredaktör på ATL.

Tidningen ATL är en branschtidning som vänder sig till lantbruksföretagare i hela landet. Tidningen kommer i print två dagar i veckan samt har en välbesöka nyhetssajt ATL.nu som uppdateras med de senaste nyheterna inom jord, skog och entreprenad dygnet runt, sju dagar i veckan. ATL producerar även teve på webben under namnet ATL TV.

Totalt når tidningen ATL nästan 160 000 läsare i hela landet.