Nyheter

Livesändning hos Ehandel.se

LRF Medias dotterbolag Ehandel.se är Sveriges ledande största mötesplats för e-handlare och e-handelsleverantörer, med fokus på initierade nyheter för e-handelsbranschen. Dessutom arrangerar man ett antal events i Sverige, Danmark och Finland. Nu har det blivit dags att ta sig an Nordens största B2B-event – i Oslo!

I år har blivit dags för en stor nyhet på eventfronten hos Ehandel.se. Den 4 juni arrangeras e-handelskonferensen NXT Nordic, i Oslo. Eventet togs över i samband med att Ehandel.se köpte den norska systersajten Ehandel.com.

För att peppa till ordentligt inför NXT Nordic (och samtidigt fira Norges nationaldag) livesänder Ehandel.se:s eventteam på sin Youtube-kanal imorgonbitti, den 17 maj mellan klockan 08.00 - 08.10. Förutom att bjuda på sig själva utlovas även en exklusiv rabattkod  som kan användas till att köpa en NXT-biljett till ett extra bra pris. Är du inte intresserad av NXT – "tune in" ändå och sätt rätt prägel på fredags-feelingen.