Nyheter

Mer trädgård till Lands läsare!

Trädgård har alltid varit och är fortfarande ett favoritämne för Lands läsare och besökare. I år blir det ännu större fokus på ämnet i både tidningen och på nätet i och med satsningarna på odlarskola, mässan Nordiska trädgårdar och evenemanget Öppen trädgård.

Foto: Land

Odla egen köksträdgård med tips och råd från Land

För att ytterligare se till att alla som älskar Land får mer trädgård i sina liv ökar nu Land satsningen på trädgård.

– En av satsningarna har redan börjat i och med att vi satt i gång Lands stora odlarskola. Trädgårdsexperten Bella Linde står för den, och under hela året kommer vi sakta men säkert bygga upp och sköta om en köksträdgård med enkla och smarta tips, berättar chefredaktör Joel Linderoth.

Besök Lands monter på mässan Nordiska trädgårdar

Land kommer också vara på plats på mässan Nordiska trädgårdar 21-24 mars, Stockholmsmässan, för att prata trädgård på alla sätt och vis. Lands trädgårdsredaktör Kristina Bäckström ger tips och råd, och olika trädgårdsprofiler kommer svänga förbi montern för att träffa läsare och besökare.

– Nordiska trädgårdar är en fantastisk mässa och vi älskar att vara där. I mars börjar de flesta tänka på sin trädgård och det är så kul att lyssna på alla drömmar som finns, säger Joel Linderoth.

Visa upp din trädgård i evenemanget Öppen trädgård

På Nordiska trädgårdar går också startskottet för Lands stora årliga evenemang Öppen trädgård med Land, som år efter år lockar stora skaror till privata trädgårdar runt hela Sverige. I år hålls evenemanget den 21 juli och ambitionen är att ha med ännu fler trädgårdar än förra året.

- I fjol hade vi 122 trädgårdar som var med - vi kommer definitivt ha med fler i år, tror Joel Linderoth.

Nya tips varje dag

Och inte nog med det. Varje dag och varje vecka berättar Land om odling, blommor, självhushållning och allt annat intressant som händer i Sveriges alla trädgårdar. Missa inte denna källa till inspiration och ny kunskap, teckna din prenumeration här!

Joel Linderoth
Chefredaktör Land