Nyheter

Morgondagens innovationer tema för AGFO talk

LRF Medias varumärke AGFO är inte bara nominerade till Livsmedelspriset - de kör AGFO talk också. Den 20 september smäller det, och höstens tema är morgondagens radikala innovationer. Som vanligt, gratis och givande!

Minskat matsvinn genom smart teknik, högre odlingsprecision med sensorer och nya affärsmodeller som revolutionerar matlogistiken. Lösningarna är många, men har vi för stor tilltro till nya tekniska innovationer som lösningen på vår tids stora utmaningar?  Under en timme kör LRF Medias varumärke AGFO sin spaning AGFO talk och tar reda på var vi står idag.

Panelen består av forskare och innovativa aktörer inom livsmedelskedjan, och frågar oss hur innovationer kan lösa problem i matsystemet - eller om de rent av skapar nya problem? Boka din plats till nästa AGFO talk här! 

Vill du veta mer om AGFO? Kontakta Lovisa Madås, lovisa.madas@agfo.se eller Frida Jonson, frida.jonson@agfo.se