Nyheter

Distribuera eller dö – bra innehåll förtjänar bra distribution

Tänk dig att du ordnat en helt underbar fest, men glömt att bjuda in gästerna. Precis lika trist är det när bra innehåll inte når sina mottagare. Ta reda på vilka kanaler som fungerar bäst för din målgrupp, tipsar LRF Medias dotterbolag Brid Content.

Hittar du din målgrupp i ägda, betalda eller förtjänade kanaler – eller kanske i alla tre? För att nå ut med ditt innehåll behöver du ha koll på var du hittar din målgrupp, och vad som får den att agera.

LRF Medias dotterbolag Brid Content är innehållsbyrån som lägger lika stort fokus på att ta fram kreativa budskap som på att nå rätt målgrupper. Allt content kan justeras för att fungera i olika kanaler – man måste bara veta hur.

Läs mer om Brid och bra distribution här: